Бобина Briggs Stratton 590455 799382 793354 792631 792640 793353


Цена:
Продажна / намалена цена44.00 лв

Информация за продукта

Бобина Briggs Stratton 590455 799382 793354 792631 792640 793353

Сменете 590455 590454 591932 799381 790817 793354 799382 792640 793353 792631
     Подходящ 120502; 122M02; 122M05; 122T02; 122T05; 122T07; 124L02; 124L02; 124T02; 124T05; 124T07; 124T12 и други модели
     Сменете Jd MIU13935 MIA11221, поставете Jd JM26 JM36 JS25 JS26 JS28 JS35 JS36 JS38 косачка за трева

Може да харесате